over mij

Mijn naam is Bo Handels en ik woon in Brunssum. Ik heb met veel enthousiasme en passie gewerkt als leerkracht van verschillende kleutergroepen, als leerkracht van een NT2 onderbouwgroep, dansdocente, musicaldocente, sportinstructrice en peuterspeelzaalleidster. Tijdens deze werkzaamheden viel mij op, dat ik vaak intuïtief kon aanvoelen waar een kind of volwassene tegenaan liep. Ik probeerde ze op een liefdevolle manier een duwtje in de juiste richting te geven. Ik genoot enorm van deze banen, echter begon mijn eigen innerlijke kind enorm om aandacht te schreeuwen en spiegelden al deze kinderen en volwassenen om mij heen allemaal een gebroken deel in mijzelf of een gebroken deel van mijn ouders. Dit was het beginpunt van een mooie ontdekkingsreis naar wie ik werkelijk ben en wil zijn. Graag begeleid ik nu met veel liefde en speelsheid kinderen en volwassenen op hun eigen ontdekkingstocht naar wie ze zelf zijn. Hierbij komen mijn persoonlijke ervaringen en mijn persoonlijke eigenschappen zoals hooggevoelig, enthousiast, open, krachtig, betrokken en creatief goed van pas.

“Mijn doel in het leven is om kinderen en volwassenen bewuster te maken van elkaar en van de wereld om hun heen, van hun mooie talenten die vaak nog worden weggedrukt of gewoonweg niet worden gezien en van alle mogelijkheden die er zijn om werkelijk te genieten van het leven en gelukkig te zijn met wat er al is.”

 

 

mijn verhaal

Er was eens een klein gevoelig en onzeker meisje van 6 jaar met grote blauwe ogen. Ze had last van nachtmerries, was zeer gevoelig, had veel last van buikpijn en moeite met eten en ze voelde zich ontzettend anders dan de kinderen om haar heen. Het meisje werd groter en ging naar de middelbare school. Daar was ze ontzettend zoekende naar wie ze zelf was en had ze veel last van faalangst. Na de middelbare school ging de zoektocht verder en besloot ze de opleiding tot leerkracht basisonderwijs te gaan volgen. Na 5 jaar voor de klas te hebben gestaan kwam de opleiding HSP begeleider en vervolgens de opleiding kindercoach HSP op haar pad. Het was een feest van herkenning en eindelijk vielen er een aantal puzzelstukjes op de juiste plek. Dit bleek echter het begin te zijn van een lange reeks nieuwe ontdekkingen. Verschillende cursussen, opleidingen, boeken en inspirerende mensen kwamen voorbij en eindelijk wist het meisje, die nu een vrouw geworden was, wie ze echt wilde zijn!

Wil jij ook op zoek naar jezelf? Ik kijk graag met je mee!

Lieve groet,
Bo

mijn opleidingen

Na mijn opleiding tot leerkracht basisonderwijs, de opleiding tot HSP begeleider en de opleiding tot kindercoach kwam duidelijk naar voren dat mijn kracht ligt in het inspireren, helpen en begeleiden van kinderen en volwassenen. Hierbij staat het ontdekken van hun eigen talenten en het volgen van de eigen intuïtie centraal.
Na deze opleidingen ging ik verder op zoek naar cursussen en opleidingen die bij dit doel passen en kwam uit bij de opleiding Breingezondheid & natuurlijk A(D)HD coach, de opleiding tot POPtalk trainer en de opleiding Holistisch Voedingscoach.
Ik ben echter nog lang niet klaar met mijn eigen ontdekkingstocht, dus voor mijn meest recente opleidingen, zie mijn LinkedIn pagina ;).